Romekievari

Parasta aikaa vuodesta 1980

Legendaarinen rinneravintola Romekievari sijaitsee Iso-Syötteen hiihtokeskuksen ytimessä, eturinteiden juurella. Päivällä rinteiden ollessa auki löydät ruokalistalta burgerit, kana-annokset, salaatit ja päivittäin vaihtuvan soppalounaan.  Pohjoisista herkuista koottu á la carte menu on tarjolla päivittäin klo 18 -22. Á la carte ruokailijoille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä edellisenä päivänä.

Illan vietto ja ryhmäillalliset

Meille voi tulla myös olemaan porukalla ja istumaan iltaa vaikka Fondue-illallisen merkeissä. Tilaa fondue-illallinen tai räätälöity ilta ryhmällesi soittamalla tai maililla! Perjantaisin, lauantaisin ja juhlapäivinä Sauna Pub on avoinna klo 02:00 saakka. Kauden mittaan tarjoilemme tietovisoja, karaokea, livemusiikkia ja teemailtoja sekä perheille suunnattuja tapahtumia. Tiedot tapahtumista löydät Rompan Facebookista.

Romekievari on avoinna joka päivä  1.5. saakkasaunapub palvelee viikonloppuisin yökahteen!

Á la Carte

Juomalista

Sauna
BAR & PUB

Aikojen alussa Caravan-alueen saunatilana toiminut Romekievarin takaosa on nyt kotoisa pubi ja Syötteen iltaelämän sydän. Vanhoista ajoista muistuttaa pätkä laudetta jonka päällä voit korkata huurteisen ja fiilistellä Pubin tunnelmaa!

Karaoke, tärkeimmät urheilutapahtumat ja livemusiikki ovat baarin säännöllistä ohjelmaa. Tietoviisaille ja tiedonnälkäisille tarjoilemme aika-ajoin pubi-visoja. Lauta- ja korttipelit ovat rinnekansan käytössä päivin sekä illoin. Jos jossain Syötteellä tapahtuu, se on meillä!

Hiihtolomaviikot Ohjelma

Pe 15.3. Pubivisa
La 16.3.  Rompan Karaoke
Pe 22.3.  Pubivisa
La 23.3.  Rompan Karaoke
Pe 29.3.  Pubivisa
La 30.3.  Rompan Karaoke
Pe 5.4.  Pubivisa
La 6.4.  Rompan Karaoke

Ota yhteyttä!

ROMEKIEVARI avoinna

Joka päivä 8 – 22

Saunapub avoinna

 Pe – La 10 – 02

Yhteys

Romekievari
Romekievarintie 1
93280 Syöte

+358 44 202 3595
info@nullromekievari.fi